Δευτέρα 19 Φεβ 2018
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Σχετικά

Η εταιρία Oriental Limited ιδρύθηκε από τον Παύλο Κουσιουμή το 1970. Η πολυετής εμπειρία και η αγάπη του για το επάγγελμα τον ώθησαν να ιδρύσει την εταιρεία Oriental Limited.

Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στον χώρο των γαμήλιων δεξιώσεων (Catering) και της Ζαχαροπλαστικής , αφού είναι η πιο οργανωμένη μονάδα παραγωγής μαζικών συνεστιάσεων, υψηλών απαιτήσεων στοχεύοντας πάντα στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Με υπευθυνότητα, δυναμισμό, άψογη εξυπηρέτηση και άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας.

 Η εταιρεία ειδικεύεται σε, Catering και προσφέρει μια σειρά επίλογων από κεραστικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Είναι η εταιρεία που κατέταξε την Κύπρο στο Βιβλίο Γκίνες το έτος 2000 για το φημισμένο λουκούμι γάμου που παρασκευάζει.

Το εξειδικευμένο σε τεχνογνωσία εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής που διαθέτει, είναι σε θέση να προσφέρει ονειρικές τούρτες γάμου υψηλής αισθητικής καθώς και τούρτες για hens and bachelor nights που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Επικοινωνία

  + (357) 22 438408

   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.