Δευτέρα 19 Φεβ 2018
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Η εταιρία Oriental Limited ιδρύθηκε από τον Παύλο Κουσιουμή το 1970. Η πολυετής εμπειρία και η αγάπη του για το επάγγελμα τον ώθησαν να ιδρύσει την εταιρεία Oriental Limited.

Η εταιρία είναι πρωτοπόρος στον χώρο των γαμήλιων δεξιώσεων (Catering) και της Ζαχαροπλαστικής , αφού είναι η πιο οργανωμένη μονάδα παραγωγής μαζικών συνεστιάσεων, υψηλών απαιτήσεων στοχεύοντας πάντα στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Με υπευθυνότητα, δυναμισμό, άψογη εξυπηρέτηση και άρτιο υλικοτεχνικό εξοπλισμό εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για την εκδήλωσή σας.

Τα Ζαχαροπλαστεία Οριεντάλ προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό της Λευκωσίας εδώ και σαράντα χρόνια μοναδικές γεύσεις και λιχουδιές. Προϊόντα τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και νοστιμιά σε συνδυασμό πάντοτε με την αισθητική και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας. Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά από προϊόντα που αφορούν γαμήλιες δεξιώσεις, βαφτίσεις, γενέθλια, δεξιώσεις στο χώρο σας. Η τεχνογνωσία και η αγάπη μας για τη ζαχαροπλαστική μας επιτρέπει να προσφέρουμε σε εσάς ένα κατάλογο προϊόντων που δεν είναι εξαντλητικός. Τούρτες, ατομικά γλυκά, περισσότερα από 15 διαφορετικά είδη κεραστικών μπορεί να επιλεγούν και να ικανοποίησουν και τις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Η εταιρεία Oriental Catering και τα ζαχαροπλαστεία μας στοχεύει στην αναγνώριση και καταξίωση της ως η πιο προοδευτική επιχείρηση στο κλάδο της τροφοδοσίας, εκδηλώσεων και της παρασκευής κεραστικών γάμου. Η αναζήτηση μας για το τέλειο είναι και θα παραμείνει μια άοκνη προσπάθεια.

Τα εργαστήρια πληρούν όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και στελεχώνονται από εξειδικευμένο, και εκπαιδευμένο προσωπικό. Φροντίδα και έγνοια μας είναι η ασφάλεια και η υγεία των καταναλωτών. Η ποιότητα των υλικών και η τήρηση αυστηρών προδιαγραφών ασφάλειας κατά τη διάρκεια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της διάθεσης των προϊόντων μας είναι η βασική πολιτική της εταιρείας μας.

Επικοινωνία

  + (357) 22 438408

   This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.